Soundtrack.bg

Матю Пери получава посмъртно звезда на Алеята на славата

Звездата от „Приятели“ Матю Пери най-вероятно ще получи посмъртно звезда на Алеята на славата на Холивуд. Както е известно, комедийният актьор почина внезапно съвсем наскоро, удавяйки се в джакузито си. Той бе на 54 години.

Преди броени дни се състоя погребението на Матю Пери в Лос Анджелис, като останалите пет звезди от „Приятели“ присъстваха на церемонията и изпратиха своя колега в последния му път. Гробищата, където почива Пери, се намира на по-малко от миля от телевизионните студия, където бе заснет „Приятели“.

Според информация на TMZ, организацията Hollywood Chamber of Commerce, която отговаря за холивудската Алея на славата, би искала да почете живота и кариерата на Матю Пери със звезда. Очаква се решението за това да бъде обсъдено със семейството на покойния актьор.

От TMZ добавят, че през 2013 година Матю Пери вече е бил избиран за това да получи звезда на Алея на славата, но през 2018 година номинацията е изтекла без развитие по въпроса.

Актьорите от „Приятели“ излязоха с изявление, в което изразиха своето уважение и любов към починалия актьор.

В изявлението се казва: „Всички сме толкова опустошени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство.“

„Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да осмислим тази необозрима загуба. След време ще кажем повече, както и когато можем. Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света“.

Създателите на „Приятели“ Марта Кауфман и Дейвид Крейн добавиха в свое изявление: „Ние сме шокирани и дълбоко, дълбоко натъжени от смъртта на нашия любим приятел Матю. Все още изглежда невъзможно. Всичко, което можем да кажем, е, че се чувстваме благословени да го имаме като част от живота си“.

В последните дни в медиите се появи информация, че Матю Пери е възнамерявал да помоли Зак Ефрон да изиграе негова по-млада версия във филм.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.