Soundtrack.bg

Джена Ортега призна, че не може да се гледа на екран

Една от новите звезди на Холивуд Джена Ортега призна, че изпитва сериозни трудности да се гледа на екран. Тя разкри, че реално никога не го прави, тъй като не иска да се фокусира върху неща, които има шанс да не ѝ харесат в играта ѝ.

Младата актриса говори за изданието Harper’s Bazaar, а поводът бе наградата за пробив, която тя получи на наградите Women of the Year Awards.

Ортега придоби голяма известност с ролята си на Уенсдей Адамс в сериала на Netflix, а сега ролите за нея следват една след друга. Тя обаче не гледа какво е сътворила на екран.

Джена сподели: „Не мога да гледам работата си, тъй като знам, че няма да мога да продължа напред и да продължа да израствам като актьор, ако се придържам към определени неща“.

И добави: „Много хора в моята професия вероятно добре знаят какво имам предвид. Обикновено когато заснемеш сцена, която не харесваш, си лягаш с мисълта за това и не е никак приятно.“

Тя сподели, че се надява да има възможността да прави грешки като актриса, за да продължи да расте.

„Искам да мога да определям собственото си бъдеще, като правя по-специфични, презицни филми. Дори се моля да получа възможностите да допускам грешки. Защото как иначе мога да се развивам, ако не го правя?“

Джена Ортега каза още: „Не бива да се страхувам от това, че мога да падна на лицето си. Но си признавам, че е трудно да го направиш, когато толкова много хора те гледат“.

Ортега добави, че се е научила да държи собственото си безпокойство на разстояние, като осъзнава, че не е единствената, която е „естествено ужасена“ от допускането на грешки и че дори най-успешните хора понякога могат да имат подобни проблеми.

Следващият филм на Джена Ортега е продукцията Finestkind на Paramount+, а освен това ще се снима и във втория сезон на „Уенсдей“.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.