Soundtrack.bg

Арън Пол не получава нищо от стриймването на Breaking Bad в Netflix

Актьорът Арън Пол ясно подсказа защо се е присъединил към стачките на актьорите и сценаристите в Холивуд.

Пол доби световна известно с ролята си на Джеси в хитовия сериал на AMC Breaking Bad, който е наличен за стриймване и в Netflix. Оказва се обаче, че Пол не получава нищо от наличието на шоуто в най-популярната стрийминг платформа.

Цитиран от „Евронюз“, Арън Пол каза: „Не получавам нищо от факта, че Breaking Bad е в Netflix. Ако трябва да съм напълно честен, за мен това е напълно откачено“.

Колегата на Арън Пол от Breaking Bad Брайън Кранстън от своя страна беше казал: „Ние не превръщаме [студията и стриймърите] във враг. Те не са злодеи. Това са хора, с които всички ще работим отново в един момент.“

„Просто искаме те да видят реалността и справедливостта и да се върнат на масата и да говорят с нас“, добави Кранстън.

Breaking Bad приключи през 2013 г. след пет сезона. Шоуто породи редица странични проекти, включително филма El Camino: A Breaking Bad Story и също така успешния сериал Better Call Saul, който приключи след шест сезона миналата година. Основната история се фокусира върху Уолтър Уайт (изигран от Брайън Кранстън), средностатистически учител по химия, който след диагнозата си за рак на белите дробове решава да се превърне в метамфетаминов наркобарон, за да осигури финансово бъдеще за семейството си. Той създава партньорство с бившия си ученик и наркодилър Джеси Пинкман (изигран от Аарън Пол) и постепенно се погръща в подземния свят на наркотиците, криминалната дейност и насилието.

Междувременно в Холивуд продължават стачките на актьорската гилдия и на тази на сценаристите. Те настояват за по-достойно заплащане и отношение от страна на големите студиа към тях. Това донесе някои проблеми, като някои от филмите, като например – „Дюн“, бяха отложени за следващата 2024 година. Много от големите имена в актьорския бизнес вече подкрепиха стачката и се застъпиха за своите колеги.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.