Soundtrack.bg
Зендея

На Зендея ѝ писна да играе тийнейджър, иска да е злодей

Младата актриса Зендея обяви, че би искала да играе злодей в следващата си роля.

Спокойно можем да кажем, че ролите на Зендея в „Спайдър-мен“, „Дюн“ и „Еуфория“ я превърнаха в една от младите звезди на съвременните кино и телевизия. И в двата случая обаче тя е играе тийнейджър и ученичка в гимназията. По всичко изглежда, че според нея тази плоча вече се е изтъркала и е време за нещо различно.

Тя даде интервю пред списание Elle, в което обсъди амбициите си за бъдещето.

„Бих искала да изиграя злодей. Да се гмурна в злото, да има някакъв вайб на суперзлодей. Без значение в каква форма точно. Може да не е задължително да е в смисъла на супергероите. Имам предвид от емоционална гледна точка“.

Тя добави: „Имам усещането, че винаги играя добрата героиня. Сега искам да играя лошата“.

Наскоро тя призна, че иска да получи „по-зрели“ роли, сравнено с тези, които получаваше в повечето случаи досега. „От гледна точка на героините ми, искам да открия неща, които да ме предизвикват. Не мога да играят тийнейджър до края на живота си, особено с напредването на годините“.

Скоро ще можем да гледаме Зендея в продължението на „Дюн“ на режисьора Дени Вилньов. По план филмът трябваше да излезе на екран през ноември, но стачките в Холивуд го отложиха за пролетта на 2024.

Ще можем да я видим в действие и в тенис драмата Challengers, където тя ще играе бивш тенис шампион, който е поел ролята на треньор. Режисьор на лентата е Лука Гуаданино, а Зендея ще бъде в нещо като любен триъгълник с двама тенисисти (в ролите – Джош О’Конър и Майк Файст).

Със сигурност бъдещето за Зендея е светло, а ние нямаме търпение да видим какво ще ѝ предложи то. Тя е една от любимите ни млади актриси в Холивуд и причини за това определено не липсват.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.