Soundtrack.bg

Логан Пол призна, че си е тръгнал от прожекцията на „Опенхаймер“

Известният ютубър, боксьор и кечист Логан Пол призна, че не е успял да догледа новия филм на Кристофър Нолан „Опенхаймер“. Той си е тръгнал от киното в даден момент, тъй като във филма е имало „единствено приказки“ и нищо друго.

Пол говори по темата с филммейкърите Дани и Майкъл Филипу, които стоят зад новия трилър Talk to Me. В своя подкаст ImPaulsive, Логан Пол шокира гостите си, заявявайки, че не е успял да догледа „Опенхаймер“, тъй като явно е останал твърде отегчен от видяното.

„Тръгнах си от „Опенхаймер“, шокира Пол гостите.

Попитан защо го е направил, ютубърът отвърна: „Не мога да разбера какво се опитаха да направят те. Какво искахте да направите? Всички единствено и само говорят. Минали са вече час и половина, а те само говорят, говорят, говорят. Това беше някакъв вид експозиция. Така и нищо не се случи“.

В същия епизод Пол признава, че е бил на крачка да си тръгне и от друг филм на Кристофър Нолан – „Интерстелар“ след само 18 минути, тъй като е стартирал „твърде бавно“ за неговия вкус. Той обаче е останал до края на прожекцията, а днес това е един от Топ 3 на любимите му филми за всички времена.

Говорейки с Дани и Майкъл Филипу за техния трилър Talk to Me, Логан Пол посочи, че има само една „критика“ към тях – филмът стартира твърде бавно в първите 20 минути.

„След това обаче се качваш на влакчето и то просто не спира. Когато напуснах киното си казах – „О, Боже мой“.

Наскоро стана ясно, че ще има и продължение на Talk to Me, което ще носи името Talk 2 Me.

Иначе „Опенхаймер“ на Кристофър Нолан получи рейтинг от 93 процента от критиците в платформата Rotten Tomatoes, като в момента това е един от най-печелившите филми за годината, нареждайки се след „Супер Марио“, „Барби“ и „Пазители на Галактиката“. За Логан Пол обаче, той не е достатъчно интересен.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.