Soundtrack.bg

Шокиращо почина актьорът от „Еуфория“ Ангъс Клауд

Шокиращо на едва 25 години почина актьорът Ангъс Клауд, който доби световна популярност с ролята си на наркодилъра Фез в хитовия сериал на HBO „Еуфория“.

Публицистът на Клауд Кайт Бейли обяви новината, че младият актьор е починал в дома си в Оукланд, щата Калифорния. Причината за смъртта на Ангъс Клауд не се посочва, но се споменава, че той е изпаднал в тежка депресия и е имал суицидни мисли след смъртта на баща му – човекът, с когото той е бил най-близък по време на живота си.

В своето изявление, семейството на Ангъс Клауд обяви, че се сбогува „с артист, приятел, брат и син“.

От семейството добавиха: „През миналата седмица погребахме баща му и той прие много тежко загубата. Единственият комфорт, който имаме в момента, е това, че той отново е заедно с него – човекът, който бе неговият най-добър приятел. Ангъс не криеше, че водеше битка за менталното си здраве. Надяваме се, че неговата кончина ще напомни на всички останали, че те не са сами и че не бива да водят тази битка сами – в тишина“.

Те казаха още: „Надяваме се, че светът ще го запомни за неговия хумор, смях и любов за всички останали“.

Любопитен факт от живота на Ангъс Клауд е, че той никога преди не се беше изявявал като актьор, преди да бъде избран да участва в „Еуфория“. Историята е, че той се е разхождал по улицата в Ню Йорк, когато един от скаутите за таланти Елеонор Хендрикс го е забелязала. Първоначално Клауд помислил, че това е измама, но впоследствие разбрал, че наистина може да участва в един от следващите сериали на HBO.

До този момент успяхме да гледаме два сезона на „Еуфория“, но предстои и трети. Създателят на шоуто Сам Левинсън призна, че „няма никой друг като Ангъс“ и че той е бил „твърде специален, твърде талантлив и твърде млад, за да ни напусне толкова“.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.