Soundtrack.bg

Саша Барън Коен съживява образа на Ali G за нов филм

Комикът Саша Барън Коен смята да възроди култовия персонаж на Ali G за нов филм. Именно с този си образ Барън Коен успя да добие световна популярност и да пробие в индустрията, а сега той обмисля отново да го вкара „в действие“, съобщава един от холивудските журналисти Даниъл Рихтман.

Според информацията на Рихтман, Барън Коен работи тайно по новия си проект, в който той смята да даде нов шанс на Ali G да се покаже пред света. Това ще бъде втори филм за него след Ali G Indahouse от 2002 година, който бе режисиран от Марк Майлод. Напомняме ви, че самият персонаж на Ali G тръгна от комедийните поредици The 11 O’Clock Show и Da Ali G Show, част от мрежата Channel 4.

През 2021 година Барън Коен „съживи“ Ali G за няколко стендъп комедийни представления. Тогава той поясни, че е искал да разбере как публиката на живо ще приеме точно този от неговите многобройни персонажи. „Беше доста забавно“, призна тогава Барън Коен.

Тогава той бе попитан дали ще изиграе отново героя си, при което актьорът отговори: „Да, мисля, че това ще се случи“. Барън Коен добави: „Защото причината да стана комик беше, че обичах хората да се смеят на шегите ми. Наистина да чуя смях е рядкост за мен. Когато правя филми, мисля, че е смешно, но трябва да чакам три месеца, за да чуя публиката да се смее“.

Последният филм на Саша Барън Коен бе продължението на „Борат“ от 2020 година, което донесе номинация за „Оскар“ на българската актриса Мария Бакалова.

Ali G е един от многото герои на Саша Барън Коен. Той е нещо като рапър, който е „лидер“ на бандата Da West Staines Massiv, но преди всичко останало е обикновен позьор. А дали евентуално завръщане на Ali G на голям екран ще бъде успешно – е, ще трябва да почакаме, за да видим.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.