Soundtrack.bg
джар джар бинкс

Актьорът, изиграл Джар Джар Бинкс, говори как се е сринал след обидите на феновете

Актьорът Ахмед Бест, озвучил Джар Джар Бинкс във втората трилогия от „Междузвездни войни“, разказа как омразата на феновете към неговия персонаж буквално го е сринала до земята.

Не е тайна, че Джар Джар е вероятно най-мразеният от публиката герой в цялата вселена на „Междузвездни войни“. Феновете толкова го ненавиждаха, че дори създадоха уебсайтове с домейни като JarJarSucks.com и JarJarBinksMustDie.com.

В един момент се стигна дори до крайност, като телефонният номер на Ахмед Бест се появи в интернет, което доведе дори до смъртни заплахи за него – нещо, което няма как да не повлияе на психиката му.

Сега Бест даде интервю за The Guardian, в което разкри, че го е било страх да напусне апартамента си в Ню Йорк. Той добави: „Беше просто ужасно. Никога не съм бил толкова ниско в целия си живот“.

През 2018 година, с пост в социалните мрежи, Ахмед Бест призна, че дори е обмислял да отнеме живота си заради всичката омраза, която се е изсипала върху него. Тогава той каза: „Не говоря много за цялостното си преживяване като Джар Джар Бинкс, защото голяма част от него бе наистина болезнена. Реакцията на медиите към мен бе толкова силна, че афектира върху кариерата ми“.

Тогава той допълни: „Това беше моментът, в който почти стигнах до решение да посегна на живота ми. Все още ми е трудно да говоря за това. Но оцелях и сега моят подарък за това е моят малък син“.

Пред The Guardian, Ахмед Бест посочи защо е искал да се самоубие. Той обясни: „Мислех си – „Ще ви покажа, ще покажа на всички ви какво ми причинявате. Когато вече ме няма, тогава ще се чувствате точно така, както аз се чувствам в момента“.

Наскоро Ахмед Бест получи нов шанс да се появи в „Междузвездни войни“, като той изигра героя Келеран Бек в епизод на хитовия сериал „Мандалореца“ в Disney+.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.