Soundtrack.bg

Warner Bros. работи по сериал върху „Лудия Макс“

Един от най-великите постапокалиптични франчайзи на всички времена „Лудия Макс“ ще се превърне и в сериал. Няколко медии вече информираха, че Warner Bros. работи по ново шоу, базирано именно върху тази култова кино поредица.

До този момент успяхме да видим четири успешни филма за Лудия Макс, като Мел Гибсън бе в главната роля първите три, докато Том Харди достойно го наследи през 2015 година. Вече очакваме и филм №5, който ще бъде показан на голям екран през следващата година. Освен това, за Лудия Макс има книги и комикси, както и видео игра. С други думи, тази вселена продължава да се разраства, а плановете на Warner Bros са този процес да не спира, дори напротив.

Всичко започна през 1979 година, когато Джордж Милър и Байрън Кенеди създават първия филм за Лудия Макс с Мел Гибсън в главната роля. В последствие Гибсън играе още във втория и третия филм.

След 30-годишна пауза, „Лудия Макс“ бе сензационно възроден през 2015 година, вече с Том Харди в главната роля, но и с Чарлийз Терон в каста. Тогава филмът заработи 415 милиона долара в боксофиса и получи шест награди „Оскар“ от общо десет номинации.

Следващият филм за Лудия Макс ще се казва Furiosa и ще излезе на кино екран на 24 май 2024 година. Действието в него ще се развива преди събитията от филма от 2015 година, а вместо Чарлийз Терон, този път в главната роля на Император Фюриоза ще видим прелестната Аня Тейлър-Джой. Участие в проекта ще вземат още Крис Хемсуърт, Том Бърк, Нейтън Джоунс и Ангъс Симпсън.

Остава да видим какъв ще бъде фокусът на предстоящия сериал и каква ще бъде времевата му линия. Възможно е той да разкаже за самото начало на апокалипсиса, а защо не и за по-късен етап от случващото се на Земята. Разбира се, остава и един от големите въпроси – койт актьор ще бъде Лудия Макс този път?

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.