Soundtrack.bg

Идрис Елба разкри, че за малко не са го застреляли в главата

Британската кино звезда Идрис Елба направи шокиращо признание, че за малко не е загубил живота си, опитвайки се да спре скандал между двойка в САЩ.

Звездата от „Лутър“ и „Тор“ сподели, че за него ситуацията е станала критична, когато мъжът срещу него е извадил оръжие и го е насочил право към главата му.

Давайки интервю за Daily Mail, Елба обясни: „Почти загубих ши*ания си живот, след като опитах да спра един пич да заплашва жена си пред нощен клуб. Той се отнасяше много зле с нея, крещейки „Ще те убия“. Аз се приближих и казах – „Виж колко красива е тя. Как можеш да говориш така на толкова красива принцеса?“

Елба продължи: „Тогава той извади пистолет и го завря право в лицето ми.“

Очевидно Идрис Елба е оцелял при ситуацията, което, разбира се, може единствено да ни радва, тъй като имаме силно желание да продължим да го гледаме в различни негови роли. Имаше слухове, че той дори е сред фаворитите за следващ Джеймс Бонд, след оттеглянето на Даниел Крейг, но самият той разкри, че не е в битката за нов 007.

Ангажиментите за британския актьор обаче не спират. Той вече засне филмите Infernus и Heads of State, като ще огласи и Knuckles в предстоящия трети филм за таралежа Соник.

Идрис Елба е британски актьор, музикант и продуцент, роден на 6 септември 1972 г. Той стана известен с ролите си в различни телевизионни сериали и филми.

Идрис Елба бе известен с ролята си на детектив Лутър в британската криминална драма „Лутър“ (Luther), която получи голяма популярност и положителни отзиви от критиците. Той също така участва в различни филми като „Прометей“, „Тор“, „Огненият пръстен“, „Мандела: Дългият път към свободата“, „Безродни зверове“ и много други.

Помимо актьорската си кариера, Идрис Елба е известен също като диджей и продуцент на музика. Той работи под артистични имена като „DJ Big Driis“ и „7Wallace“ и е сътрудничил с различни музикални изпълнители.