Soundtrack.bg

Лиъм Нийсън смята, че „Междузвездни войни“ са загубили магията си

Звездният актьор Лиъм Нийсън, участвал в един от филмите от „Междузвездни войни“, сподели някои притеснения относно развитието на франчайза.

Британецът бе част от актьорския състав на Епизод I „Невидима заплаха“, когато влезе в ролята на майстора джедай Куай-Гон Джин. В края на филма героят му бе посечен от Дарт Моул, поради което не успяхме да го видим в следващите филми, но въпреки това ролята му остава забележителна и доста важна за втората трилогия.

Сега обаче Лиъм Нийсън смята, че заради много спинофи и допълнително съдържание, „Междузвездни войни“ е започнал да губи от магията и обаянието си.

Британецът бе част от ТВ предаване, като той разкри, че не би искал да участва в някой от спиноф проектите от сагата или такъв за неговия герой.

„Не, нямам желание“, разкри той, добавяйки: „Има твърде много спинофи от „Междузвездни войни“. Моето мнение е, че това разводнява нещата, като също така отнема от мистерията и магията по някакъв странен начин“.

Преди време обаче Нийсън бе признал, че би повторил ролята си на Куай-Гон Джин, но само ако става дума за филм, тъй като той има по-особено мнение за сериалите.

„Мисля, че да… но ако става дума за филм. Може да се каже, че съм малко сноб по отношение на телевизията. Просто обичам големия екран“, заяви тогава британският актьор.

Факт е, че третата трилогия от „Междузвездни войни“, създадена от Walt Disney след закупуването на франчайза от Джордж Лукас, остави доста противоречиви впечатления в публиката. Впоследствие Disney стартира собствената си стрийминг платформа, където вече има няколко сериала, които все пак са на добро ниво, трябва да признаем. Лиъм Нийсън обаче явно е на мнение, че в момента се произвежда твърде много съдържание с марката „Междузвездни войни“. Walt Disney обаче нямат намерение да спират, тъй като те инвестираха немалко пари в този франчайз и знаят, че каквото и да направят, той ще им носи приходи.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.