Soundtrack.bg

Кеч звездата Ронда Раузи става част от вселената на Marvel?

Бившата ММА състезателка и настоящ кечист Ронда Раузи може да е новото звездно попълнение на кино вселената на Marvel.

Някои западни медии съобщават, че шампионката на UFC е вариант за персонажа на Тундра в предстоящия нов филм за Капитан Америка – Captain America: New World Order.

Тундра е воин с изключително голяма сила, което прави Ронда подходяща за ролята. Освен това, тя е изключително популярна не само в САЩ, но и в световен мащаб, което от своя страна ще допринесе за евентуалния успех на филма.

Актьорският каст на Captain America: New World Order засега е доста интересен. Потвърдено е участието на една от големите легенди на световното кино – Харисън Форд, както и на винаги отличния в ролите си Тим Блейк Нелсън.

В комиксите на Marvel, Тундра идва от алтернативно утопично бъдеще, където „битката на половете“ е нещо далеч по-буквално, отколкото си го представяме в момента. Там жените и мъжете на света са разделени на враждуващи лагери. В един от комиксите, Тундра се връща назад в миналото, за да получи от ДНК-то на Хълк чрез целувка. Там тя зачева и дъщеря си Лира, известна още като Savage She-Hulk.

Тундра в действие в комиксите на Marvel

Както знаем, в момента кино вселената на Marvel се е фокусирала върху мултивърса и наличието на алтернативни вселени, което прави евентуалното идване на персонаж като Тундра доста логично.

Разбира се, за Ронда Раузи това няма да е и първо появяване на екран. Тя вече е участвала в проекти като „Бързи и яростни“, „Ангелите на Чарли“ и „Антураж“. В момента тя се изявява активно в световната федерация по кеч, където бе привлечена след напускането на UFC и края на нейната ММА кариера. Макар и не всички да я харесват и одобряват, Раузи остава една от най-известните жени-спортисти в света в последните 10 години. Остава да видим дали тя няма да стане част и от MCU.