Soundtrack.bg

Вижте първи тийзър на римейка на „Белите не могат да скачат“ (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Hulu разпространи първи тийзър на римейка на класиката „Белите не могат да скачат“. В главните роли виждаме хип-хоп звездата Джак Харлоу, за когото това е дебют като актьор, и Синкуа Уолс, познат от проекти като American Soul и The Breaks.

Сигурно сте гледали класиката „Белите не могат да скачат“ с Уесли Снайпс и Уди Харелсън от 1992 година. Тогава действието се развива около двама улични баскетболисти, които използват уменията си, за да печелят облози, побеждавайки опонентите си. Разбира се, всичко това е гарнирано с много хумор и забавни сцени, което прави филма истинска култ класика.

От тийзъра виждаме, че създателите на римейка се опитват да останат верни на оригинала. Главните герои Джереми и Камал имат подобни отношения, както Сидни и Били в оригиналния филм, а хуморът е на ниво. Вижте го:

Режисьор на новия „Белите не могат да скачат“ е Чарлс Кид II, известен още като Calmatic. Сценаристи са Кеня Барис и Дъг Хол, а присъствието му в стрийминг платформата Hulu ще започне на 19 май. Освен Джак Харлоу и Синкуа Уолс, участие в сериала ще вземат още Ланс Редик, Андрю Шулц, ЛеКристофър Уилямс, Винс Стейпълс и други.

Роузи Перес, която играе в оригиналния „Белите не могат да скачат“ от 1992 година, се надява, че актьорският състав е успял да пресъздаде химията от пърия филм. Тя заяви: „Надявам се, че тази химия ще бъде налице и тук. Същата химия, която имахме аз, Уди и Уесли. През годините ние дори останахме приятели. Не „холивудски“ приятели, а истински такива – които се обаждаме един на друг и си казваме „Хаде да се видим“. Никога не съм се забавлявала повече на снимачната площадка“.

Е, можем само да се надяваме, че римейкът на „Белите не могат да скачат“ ще бъде поне наполовина толкова успешен, колкото първия филм, режисиран от Рон Шелтън. Остава да почакаме още малко и ще видим.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.