Soundtrack.bg

Ози Озбърн „физически няма възможност“ да направи турнетата си

Легендарният Ози Озбърн продължава да има проблеми, свързани с неговото здравословно състояние. Принца на Мрака обяви, че отменя турнетата си във Великобритания и Европа, тъй като „физически няма възможност“ да ги проведе.

По план фронтменът на Black Sabbath трябваше да проведе турнетата No More Tours II с други легенди на тежката музика – Judas Priest, но в крайна сметка това няма да се случи. Ози призна, че тялото му „все още е слабо“ и не е възстановен напълно от многото медицински процедури, които претърпя напоследък. Което, от своя страна, няма да му позволи да тръгне на турне с приятелите си от Judas.

В свое изявление Ози заявява: „Това е вероятно едно от най-трудните неща, които е трябвало да споделя с верните си фенове. Както може би знаете, преди четири години, точно през този месец, претърпях сериозен инцидент, заради който пострада гръбнакът ми.“

„През цялото това време, единствената ми цел бе да се върна обратно на сцената. Гласът ми е добре, но след три операции, безкрайни физиотерапии и HAL лечение, тялото ми все още е много слабо физически“.

„Честно казано съм смирен от начина, по който търпеливо пазихте билетите си през цялото това време, но с чиста съвест сега осъзнах, че не съм физически способен да направя предстоящото си турне в Европа и Великобритания, тъй като зная, че не бих се справил с цялото това пътуване. Повярвайте ми, когато казвам, че мисълта да разочаровам феновете си наистина ме прецаква повече, отколкото някога ще разберете.“

„Никога не бих си представил, че дните ми на турнета ще завършат по този начин. Екипът ми в момента измисля идеи къде ще мога да пея, без да се налага да пътувам от град на град и държава в държава. „Искам да благодаря на моето семейство… моята група… моя екип… моите дългогодишни приятели, Judas Priest, и разбира се, моите фенове за тяхната безкрайна отдаденост, лоялност и подкрепа и за това, че ми дадоха живота, който никога не съм мечтал, че ще имам“.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.