Soundtrack.bg
Съли Ърна

Съли Ърна обясни как славата изкривява реалността при хората

Фронтменът на Godsmack Съли Ърна е една от големите рок звезди, но той е на мнение, че славата сериозно изкривява твоята реалност.

За успеха на Godsmack може да се говори много. Бандата успя да се изкачи до върховете на музикалния бизнес, а съвсем наскоро изнесе и нов концерт пред българска публика. Формирани в щата Масачузетс през вече далечната 1995 година, днес музиката на Godsmack е гаранция за качество.

В последното си интервю обаче Съли Ърна коментира как натрупването на бърза слава може да промени целия ти живот. И как нещата, които преди си правил всеки ден, сега вече са далеч по-трудни за осъществяване.

Той сподели: „След като стъпиш на стълбата за изкачване на върха и достигнеш големите лиги, си спомням, че първото нещо, което някак си научих, беше, че това изкривява твоята реалност“.

Ърна добави: „И това, което имам предвид е, че когато сте млада група и се опитвате да пробиете, и се стараете да получите договор, обикновено имате тази група приятели, с които излизате и те ви подкрепят през цялото време. След концертите се прибирате и пиете бира с тях или играете билярд в бара, всички тези неща са нормални. След това отивате на работа, а вече репетирате и това е вашата реалност.“

Музикантът говори за това как славата изкривява реалността, когато вече наистина си успял и си име в музикалния бизнес. „Правите това две или три години поред и просто се превръщате в робот. А когато се приберете вкъщи, всички онези неща, които са изглеждали нормални, сега са ти чужди. След това отиваш в бара, като там е същата група приятели, но изведнъж те започват да се отнасят различно с теб. Цялото поведение спрямо теб се променя.“

„В даден момент евентуално успяваш да формираш кръга около себе си с твоето семейство и приятели. Сега и ние успяхме да открием това, тъй като имаме и голяма подкрепа около себе си“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.