Soundtrack.bg

Канг Завоевателя доминира в новия трейлър на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“

Канг Завоевателя, новият голям злодей в кино вселената на Marvel, заема централна роля в новия трейлър на „Ант-Мен и Осата: Квантомания“. Този филм очакваме на голям екран през месец февруари, като лентата е режисирана от Пейтън Рийд, а в ролите виждаме Пол Руд, Еванджелин Лили, Майкъл Дъглас, Катрин Нютън, Мишел Пфайфър и Джонатан Мейджърс в ролята на Канг.

В новия трейлър виждаме някои важни части от диалозите между Канг и Ант-Мен, като последният се чувства изкушен от предложението на Канг за най-ценното, което може да получи – време със своята дъщеря Каси. Както е известно, Ант-Мен прекара пет години в квантовата реалност между „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“, заради което той пропусна ценно време с детето си. Сега Канг може да му предложи да поправи това, но на каква цена? Това е големият въпрос в случая.

Вижте трейлъра:

Също така от трейлъра виждаме, че в някакъв момент Канг мами Скот Ленг, защото чуваме последния да казва: „Имахме сделка“. Двамата влизат в битка, а Канг пита: „Мислеше си, че можеш да спечелиш?“ Тук Ант-Мен отговаря: „Не е нужно да печеля… просто и двамата трябва да загубим“.

„Ант-Мен и Осата: Квантомания“ предхожда първия „Отмъстителите“ от новата фаза на Marvel, който ще носи името „Династията на Канг“. Него ще можем да гледаме в началото на месец май 2025 година, а Джонатан Мейджърс ще се завърне в новия голям злодей от MCU. През 2026 ще можем да гледаме и „Отмъстителите: Тайни войни“, с което мултивърс сагата на Marvel следва да приключи.

До този момент Marvel представиха общо 17 проекта, свързани с мултивърс сагата, разделени между седем филма и осем сериала в Disney+. Последно на голям екран гледахме втората част на „Черната пантера“, носещ името „Уаканда завинаги“. От друга страна, сериалите от MCU са налични в стрийминг платформата Disney+, която вече оперира и на територията на България.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.