Soundtrack.bg
Робърт Дауни

Робърт Дауни-младши влиза във вселената на „Междузвездни войни“?

След като вече взе сериозно участие в кино вселената на Marvel, играейки Тони Старк, сега Робърт Дауни-младши може да се окаже част и от друг голям франчайз на Walt Disney – „Междузвездни войни“.

Някои медии съобщават, че актьорът може да работи под ръководството на своя добър познат от „Железния човек“ Джон Фаврьо. Последният вече работи в света на „Междузвездни войни“, като той е създател на „Мандалорецът“ – може би най-качественият Disney+ сериал от Star Wars вселената.

Сега се говори, че Джон Фаврьо ще заснеме и филм по „Междузвездни войни“, като той желае да ангажира Робърт Дауни-младши в него.

Филм от Star Wars не сме гледали от 2019 година насам, когато третата трилогия приключи с „Възходът на Скайуокър“. В последните години Disney се фокусираха върху създаване на съдържание за тяхната стрийминг платформа, оставяйки киното настрана. Назрява обаче моментът да видим и нови филми, а работата на Джон Фаврьо в „Мандалорецът“ е доказателство, че той заслужава да режисира и в киното.

От друга страна, Дауни-младши не е бил на голям екран от 2020 година насам, когато участва в „Дулитъл“. Филмът обаче не се оказа особено успешен, съдейки и по оценките на критика и публика. Той обаче ще бъде видян в следващия блокбъстър на Кристофър Нолан – „Опенхаймер“.

Вече сме виждали, че комбинацията Джон Фаврьо – Робърт Дауни-младши може да бъде изключително успешна. Химията между двамата в „Железния човек“ беше страхотна, което би направило един филм от вселената на „Междузвездни войни“ доста любопитно предложение.

Иначе има и други планове за нови филми от света на „Междузвездни войни“. Очаква се по такъв проект да работи режисьорът Тайка Уайтити, който също е работил в Marvel и е добре познат на публиката. Имаше възможност собствен Star Wars филм да създадат и хората, стоящи зад сериала „Игра на тронове“ Ди Би Уайс и Дейвид Бениоф. За съжаление, този вариант обаче отпадна, макар че изглеждаше като любопитна идея.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.