Soundtrack.bg
Соло

Няма планове за продължение на „Соло“, но не се знае…

Известният режисьор Рон Хауърд отговори на феновете, които искат продължение на един от спиноф филмите от света на „Междузвездни войни“ – „Соло“.

Излязъл на екран през 2018 година, „Соло“ разказва предисторията на Хан Соло – един от най-известните герои в света на поредицата. Тогава образът на по-младия Соло бе изигран от Олдън Ерънрайх, а въпреки почти 400 милиона приходи от боксофиса, лентата бе отчетена като не чак толкова успешна, имайки предвид стандартите на франчайза. Той получи и недотам добри отзиви от критици и фенове, въпреки факта, че немалко хора го харесаха.

На този етап от Lucasfilm не дават никакви сигнали, че скоро бихме могли да видим още един филм, в който главен герой да е Хан Соло. Самият Рон Хауърд призна, че също няма информация за подобни планове.

Той заяви: „На този етап мога да кажа, че единствената дискусия за продължение на „Соло“ идва от феновете. Не мисля, че за Lucasfilm това е приоритет или че стои на дневен ред“.

Олдън Ерънрайх като Хан Соло в компанията на Чюбака

Хауърд добави: „Но в „Соло“ има представени на публиката страхотни герои и хората от Lucasfilm обичат феновете и наистина ги слушат, така че никога не бих казал никога – но в момента не знам за конкретни планове за разширяване на историята или за работа с този конкретен набор от герои.“

Освен вече споменатия Олдън Ерънрайх, в „Соло: История от Междузвездни войни“ гледахме още имена като Емилия Кларк, Доналд Глоувър, Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Пол Бетани и други. Филмът представя по-ранните приключения на Хан Соло и верния му другар Чюбака, като действието се развива десет години преди събитията в Епизод IV – „Нова надежда“. На този етап не изглежда вероятно да видим продължение на „Соло“, но за феновете на филма, а и на персонажа Хан Соло, тази надежда сигурно ще остане на дневен ред. Дали пък няма да бъдем изненадани в това отношение?

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.