Soundtrack.bg

Антонио Бандерас разкри каква е ролята му в „Индиана Джоунс“ 5

Холивудската звезда Антонио Бандерас е едно от големите имена, които ще вземат участие в предстоящия пети филм от поредицата за Индиана Джоунс. Титулярът Харисън Форд се завръща за пети и последен път в ролята, а режисьор на проекта този път е Джеймс Манголд.

За съжаление, според думите на самия Бандерас, той няма да има много екранно време във филма. Испанецът обаче е повече от щастлив, че макар и за кратко, успява да вземе участие в толкова престижен кино франчайз.

Говорейки за Collider, Антонио Бандерас поясни: „Моята роля е много малка – почти е камео. Героят ми е приятел на Индиана, който го търси, понеже има нужда от нещо. Това обаче е много малка част от филма. Чувствам се обаче наистина щастлив, че съм част от сага, която е толкова голяма част от историята на филмите“.

Испанският актьор има повече от положително мнение за колегата си Харисън Форд. „Самият факт, че успях да стъпя на снимачната площадка, бе много важен за мен. Прекарах си прекрасно с Харисън. Той е истински джентълмен – както на снимачната площадка, така и извън нея. Успях да вечерям няколко пъти с него и е наистина джентълмен“.

Действието в „Индиана Джоунс“ 5 се развива в края на 60-те години, като Харисън Форд се връща в ролята на легендарния археолог и търсач на съкровища. В същото време стрийминг платформата Disney+ развива и собствен сериал, базиран на култовия франчайз.

Интересен факт е, че в новия филм актрисата Фийби Уолър-Бридж влиза в ролята на кръщелница на Индиана Джоунс. Напълно възможно е по този начин франчайзът да продължи и без Харисън Форд – с Уолър-Бридж поемайки главната роля в поредицата.

Иначе актьорският състав на „Индиана Джоунс“ 5 определено е добър и прави впечатление. Освен вече споменатите Харисън Форд, Антонио Бандерас и Фийби Уолър-Бридж, участие във филма ще вземат още Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Тоби Джоунс и други.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.