Soundtrack.bg

Актьор от „Властелинът“ засипа с критики новия сериал: Всичко се прави за пари

Наскоро приключи първи сезон на „Пръстените на силата“ – амбициозният сериал на Amazon, част от вселената на „Властелинът на пръстените“. За този сериал може да се каже, че е най-скъпият в историята до този момент, като от Prime Video определено не спестиха ресурси за направата му.

В „Пръстените на силата“ действието се развива по време на Втората епоха на Средната земя, по-конкретно – за завръщането на Саурон и издигането му до голяма сила. Както знаем, всичко това завършва с голяма битка между неговите сили и тези на хората и елфите. Проследява се и създаването на просволутите пръстени, за които вече всички знаем.

Не всички обаче са впечатлени от „Пръстените на силата“. Някои фенове смятат, че сериалът не е на нужното ниво, особено сравнено с трилогията на Питър Джаксън.

Актьорът Бърнард Хил, участвал във филмите на Джаксън, също е на мнение, че в случая всичко се прави единствено и само за пари. Във филмовата трилогия той играе ролята на Крал Теоден. Той призна пред Metro, че няма никакъв интерес да гледа сериала на Prime Video.

Актьорът Бърнард Хил не е фен на „Пръстените на силата“

„Не, не съм заинтересован от този сериал“, посочи Хил, добавяйки: „Всичко това се прави единствено за пари, поради което нямам интерес да го гледам или да бъда част от него. Пожелавам им успех и всичко останало, но това не е нещо истинско“.

Според Бърнард Хил, не е било нужно да се правят нови филми и сериали след края на оригиналната трилогия на Питър Джаксън.

„Да, наистина смятам така. Мисля, че те малко прекалиха още с „Хобитът“. Да не забравяме, че това е една малка книга. Направиха го наистина добре, но доста разшириха историята.“

„Пръстените на силата“ е сериал, чиято стойност надвишава сумата от 1 милиард долара. Първият сезон приключи доста интересно, но ние няма да ви предлагаме спойлери, разбира се.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.