Soundtrack.bg

Кевин Спейси се завръща в нов трилър

Низвергнатият актьор Кевин Спейси продължава кариерата си с нов филм. Той ще участва в независимия трилър „Контрол“, но единствено с гласа си.

Двукратният носител на „Оскар“ ще бъде злодеят в новия инди филм, режисиран от Джийн Фалайзи. Снимките на продукцията ще продължат през следващата година в Лондон, но на този етап няма информация относно евентуална дата на премиерата му.

В основата на сюжета министърът на отбраната на Великобритания Стела Симънс, която пътува към вкъщи в автомобила си, който върви на автопилот. Интересното около нея е, че тя има тайна афера със самия министър-председател. Тук се намесва Кевин Спейси, който играе мъж, който знае нейната тайна и се чувства лично засегнат от това. Той иска да си отмъсти на Стела, поради което успява да хакне автомобила ѝ и да установи контрол над него. Така колата, със Стела в нея, започва да се движи по опасен начин по улиците на Лондон, практически превръщайки се в оръжие.

Новините идват само няколко седмици след като стана ясно, че срещу Кевин Спейси ще бъдат повдигнати допълнителни седем обвинения за сексуално посегателство.

Някога обявяван за легендарен актьор, кариерата на Спейси спря рязко през 2017 г., когато той беше обвинен в сексуални нападки на тогавашния 14-годишен Антъни Рап (актьор, който се появи в шоу на „Бродуей“ със Спейси) през 1986 г. След това излязоха още обвинения, които доведоха до прекъсване на отношенията на Netflix със Спейси за планирания им филм Gore, както и до отстраняването му от последния сезон на сериала House of Cards. От този момент до днес, той се радва на епизодични участия в малки продукции, но нито едно голямо студио не иска да работи с него. А най-тъжното е, че това вероятно ще продължи до самия край на неговата кариера, ако изобщо може да се каже, че в момента Кевин Спейси разполага с такава. Жалко за един наистина брилянтен актьор.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.