Soundtrack.bg

Харисън Форд също влиза във вселената на Marvel

Холивудската легенда Харисън Форд се присъединява към вселената на Marvel. Звездата от „Междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс“ ще дебютира във франчайза в предстоящия нов филм за Капитан Америка – Captain America: New World Order.

Съобщава се, че 80-годишният актьор ще бъде ангажиран за ролята на генерал Тадеус Рос в предстоящия нов филм за Капитан Америка. Той ще наследи ролята от досегашния титуляр Уилям Хърт, който, за голямо съжаление, почина през тази година на 71-годишна възраст. Досега Хърт бе изиграл два пъти ролята на ген. Рос – в „Невероятния Хълк“ от 2008 година и миналогодишния „Черната вдовица“.

Междувременно Антъни Маки ще се завърне в ролята на Капитан Америка – роля, която той официално пое по време на сериала „Сокола и Зимния войник“. Така Маки от своя страна пое ролята от Крис Евънс, който досега бе титулярният „Кап“, но се оттегли след блокбъстъра „Отмъстителите: Краят“.

Антъни Маки като Капитан Америка

Captain America: New World Order ще бъде режисиран от Джулиъс Она, когото познаваме от продукции като The Cloverfield Paradox и Luce. Освен Антъни Маки и Харисън Форд, в ролите ще видим още имена като Дани Рамирес, Шира Хаас, Тим Блейк Нелсън и Карл Лъмбли.

Очаква се обаче персонажът на генерал Рос да има по-голяма роля в друг бъдещ проект на Marvel – Thunderbolts. Там той ще има задачата да събере за опасна мисия екип от антигерои, сред които Йелена Белова, Бъки Барнс, Червения пазител и Джон Уокър.

Новият филм за Капитан Америка е част от фаза 5 на Marvel вселената, която ще стартира с нов филм за Ант-мен през февруари 2023 година. Колкото до Харисън Форд, през следващата година ще можем отново да го видим и като Индиана Джоунс, но за последен път в тази роля. Новият филм за търсача на съкровища се очаква през лятото на 2023, като със сигурност ще бъде едно от големите филмови събития на годината.

Soundtrack.bg

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.