Soundtrack.bg

Пиърс Броснън не харесал последния филм за Бонд

Актьорът Пиърс Броснън призна, че не е фен на последния засега филм от поредицата за Джеймс Бонд – „Смъртта може да почака“.

Това бе лебедовата песен на неговия колега Даниел Крейг, който чрез този филм се прости с ролята на агент 007. Самият Пиърс Броснън бе неговият предшественик с черния смокинг, играейки Бонд в периода между 1995 и 2002 година.

Говорейки пред GQ, ирландският актьор сподели следното: „Гледах последния филм за Бонд, преди това гледах и „Скайфол“… Обичам „Скайфол“.

„Но не съм много сигурен за последния. Даниел винаги дава всичко от себе си и филмът бе много смел и силен, но…“, остави той изречението си незавършено.

В друго видео интервю, Пиърс Броснън коментира така „Смъртта може да почака“: „Наистина се възхищавам на Даниел Крейг. Цялата физика, която той внесе в ролята си, бе просто монументална“.

Попитан кой трябва да наследи Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, Броснън отговори: „Кой трябва да получи ролята? Честно казано, не ме интересува. Ще бъде интересно кой ще изберат, кой ще бъде този човек. Който и да е, желая му успех“.

Остава мистерия кой ще поеме щафетата на агент 007 от ръцете на Даниел Крейг. Наскоро един от обсъжданите актьори Идрис Елба заяви, че ролята на Бонд изобщо не е цел в кариерата му. В същото време се дискутират много други имена, сред които Хенри Кавил, Том Харди, Ричард Мадън, Том Хидълстън и други. На този етап обаче продуцентите все още не бързат с избора на актьор, което определено е нещо доста важно в случая.

Един от продуцентите Барбара Броколи дори поясни, че няма как да се обсъжда сценарий за следващия „Бонд“ филм, докато не бъде избран наследник на Даниел Крейг. Тя обаче добави, че все още „никой не е в битката“ за ролята, като решение тепърва ще се вземе.

Има немалко хора, които смятат, че ролята на Джеймс Бонд трябва да бъде поета от жена, което ще насочи франчайза в една нова посока на развитие.