Soundtrack.bg

Ясмин Фини иска да бъде първото транссексуално момиче на Бонд

Някои от най-големите красавици на Холивуд са имали честта да бъдат „момиче на Бонд“ през годините. В това число можем да споменем възхитителни жени като Моника Белучи и Ева Грийн. Сега обаче младата транс актриса Ясмин Фини смята, че е време да имаме и транссексуална жена като „момиче на Бонд“. И предлага това да е самата тя.

Ясмин Фини е най-позната с ролята си на Ел Ерджънт в сериала на Netflix Heartstopper. В интервю за Daily Star тя разкри, че е огромен фен на филмите за 007 и дори смята, че би имала място в тях като една от популярните напоследък трансджендър актриси.

Тя заяви: „Обичам филмите за Джеймс Бонд! Във всеки един от тях, който съм гледала, винаги съм си мислила: „Бих искала да съм това готино Бонд момиче“.

Ясмин Фини в Heartstopper

Ясмин добави: „Това никога не е правено до момента (бел. ред. транс актриса да е Бонд момиче), поради което би било наистина невероятно аз да го сторя“.

Подобен случай има в историята. През 1981 година актрисата Каролин Коси, позната още като Тула, се снима в лентата от света на Бонд For Your Eyes Only. По това време обаче не е известно, че тя всъщност е транс, докато самият филм не се появява на екран.

По-рано тази година младата Ясмин Фини получи ново голямо стъпало в кариерата си. Тя бе избрана да играе в популярния сериал „Доктор Кой“, където ще влезе в ролята на Роуз. Ще можем да я гледаме там през следващата година. Иначе Heartstopper бе подновен за втори и трети сезон от страна на Netflix, само месец след излизането на сезон 1.

Колкото до поредицата за Бонд, все още не е ясно кой ще наследи Даниел Крейг в ролята на Агент 007. На този етап продуцентите все още са в процес на взимане на решение, като няма каквито и да е новини по темата.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории