Soundtrack.bg
Себастиан Стан

Себастиан Стан е неузнаваем като човек, болен от неврофиброматоза

Актьорът от филмите на Marvel Себастиан Стан не пропусна да се похвали със снимка от новия проект с негово участие – драмата A Different Man.

В нея Стан влиза в ролята на мъж, болен от генетичното заболяване неврофиброматоза, водещо до тумори в нервната тъкан на човека. И съответно – до деформации, каквито нито един човек не би искал да има.

В A Different Man персонажът на Стан, който носи името Едуард, се подлага на операция, която следва да конструира наново лицето му. Когато обаче е създадена пиеса за неговия живот, въпросният мъж развива обсесия към актьора, който ще го изиграе в нея.

Тези дни Себастиан Стан пусна в социалните мрежи снимка от филма, където се вижда колко променен и неузнаваем е той. Автор на трансформацията е специалистът в тази област Майк Марино, който бе отговорен и за промяната на Колин Фарел като Пингвина в последния филм за Батман.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Иначе A Different Man е написан и режисиран от Арън Шимбърг, докато самият Себастиан Стан се включва в проекта и като изпълнителен продуцент. Освен него, участие в лентата взимат още Ренате Райнсве и Адам Пиърсън. Любопитното при втория е, че самият той страда от неврофиброматоза, поради което участието му в проекта явно има далеч по-голям замисъл от обикновено.

Себастиан Стан нашумя сериозно с ролята си на Зимния войник в кино вселената на Marvel. Той се снима и като музиканта Томи Лий в сериала „Пам и Томи“, разказващ за просволутото домашно порно на Лий и Памела Андерсън. Определено кариерата на родения в Румъния актьор се развива доста интересно, като той все още няма и 40 години.

В социалните мрежи на актьора се забелязаха коментари, които видимо изразяваха уважение към Себастиан Стан за това, че той е решил да направи подобна роля. Определено и ние сме на мнение, че подобни заболявания не бива да са стигма, която не дава шанс за нормален живот.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.