Soundtrack.bg

Райън Гослинг осезаемо се доближи до ролята на Ghost Rider в MCU

Холивудската звезда Райън Гослинг може да се превърне в поредното голямо име, присъединило се към кино вселената на Marvel. Това потвърди самият Кевин Файги, който е главната движеща сила в развитието на MC.

Всичко тръгна от интервю на Гослинг за подкаста Happy Sad Confused на Джош Хоровиц, където номинираният за „Оскар“ актьор призна, че с удоволствие би изиграл ролята на комиксовия персонаж Ghost Rider във филмите на Marvel. В миналото тази роля бе изиграна от Никълъс Кейдж, но по времето, когато MCU все още не съществуваше.

Същият Джош Хоровиц взе интервю на Кевин Файги, споделяйки му за идеята на Райън Гослинг.

Файги отговори, споделяйки: „Хей човече, ако Райън наистина иска да бъде Ghost Rider…“

Той добави: „Гослинг е просто невероятен. Райън е страхотен актьор. Бих се радвал да му намеря място в MCU“.

„Той буквално бе облечен като Кен от „Барби“ на Винъс Бийч и предизвика по-голям журналистически интерес от колосалните филми, които предстои да излязат. Това е невероятно“.

Смята се, че интерес към ролята на Ghost Rider има и звездата от „Живите мъртви“ Норман Рийдъс, който набра голяма популярност с ролята си на Дерил в зомби сериала на AMC.

В предишни интервюта Райън Гослинг намекна, че досега е отказвал на няколко пъти да участва в комиксови филми. По тази тема той бе заявил: „Няма значение колко такива роли съм отказал. Истината е, че в случая не бях подходящ за ролите. Но бих се радвал един ден да го направя“.

В миналото имаше и слухове, че Гослинг може да получи ролята на Nova във филмите на Marvel. До развитие в тази посока обаче така и не се стигна. Сега самият актьор призна, че би се радвал да се превъплъти в Ghost Rider.