Soundtrack.bg
Ноа Шнап

Ноа Шнап потвърди, че героят му в Stranger Things е гей

Актьорът от Stranger Things Ноа Шнап потвърди това, което всички фенове на сериала отдавна подозирахме – че неговият герой Уил Байърс всъщност е гей.

Най-силни сигнали за това видяхме в последния засега четвърти сезон на касовия сериал на Netflix. В него се забеляза силното привличане, което Уил изпитва към своя добър приятел Майк. В някои моменти видяхме и реакцията му, осъзнавайки, че Майк не изпитва същото към него, докато е във връзка с Илевън.

Силен беше и диалогът между Уил и неговия по-голям брат Джонатан, който в един момент също забеляза, че братчето му изпитва силни чувства към Майк.

Преди време Ноа Шнап заяви, че сексуалността на Уил е въпрос на интерпретация от страна на зрителите. Този път обаче той бе далеч по-категоричен по темата. Говорейки пред Variery, Шнап заяви: „Сега е на сто процента сигурно, че Уил е гей и обича Майк. Това бе едно постепенно развитие на героя и мисля, че бе направено по много красив начин“.

Говорейки за изживяването да бъде Уил Байърс, Ноа Шнап заяви: „Беше предизвикателство за мен, но и същевременно бе забавно да вляза в неговите обувки. При Уил да признае сексуалността си не е единственият проблем. При него има и предишна травма от години назад, когато бе отвлечен от Демогоргона. В същото време Илевън му е като сестра, а той не може да признае пред нея чувствата си към Майк, за да не я нарани.“

Преди време Ноа Шнап определи героя си Уил Байърс като „зебра в поле, пълно с коне“. Има обаче слухове, че именно Уил ще бъде водещият герой в Stranger Things по време на финалния пети сезон. Да не забравяме, че и самото шоу започна именно с неговото отвличане от Демогоргона. Остава да видим и дали това действително ще бъде така. Последният пети сезон на Stranger Things очакваме в Netflix през 2024 година.

МРЪСНИ ПРИКАЗКИ – Пощенска кутия за приказки

Място Наречено Другаде – театър Борисова

СИМФОНИЧЕН СПЕКТАКЪЛ ВИВАЛДИ ЗАВИНАГИ

Свободно падащи истории