Soundtrack.bg
Райън Гослинг

Вижте първи кадър на Райън Гослинг като Кен във филма за Барби

Вече можем да видим холивудската звезда Райън Гослинг като Кен в предстоящия филм за Барби – най-популярната кукла в историята на човечеството. Лентата ще бъде режисирана от Грета Геруиг, докато в ролята на самата Барби ще видим една от големите красавици на кино индустрията към настоящия момент – Марго Роби.

На въпросната снимка с Гослинг виждаме силна наситеност на розово, което не бива да ви изненадва, имайки предвид, че все пак става дума за филм за Барби. От кадъра виждаме, че 41-годишният актьор се е постарал да влезе във възможно най-добра роля за ролята. Сигурни сме, че доста дами са изплакнали очи с коремните му мускули, виждайки го на снимката.

Специфики относно сюжета на филма все още не се издават, но се очаква в него да видим и други култови герои от вселената на Барби и Кен. Добре познати имена като Уил Ферел, Майкъл Сера, Ема Маки и Кейт МакКинън също ще вземат участие в продукцията.

Ето го и Райън Гослинг в ролята на Кен:

Райън Гослинг
Райън Гослинг направо сияе в ролята на Кен във филма за Барби

Освен че е режисьор на филма, Грета Геруиг е участвала и в написването на неговия сценарий. През 2017 година Геруиг дебютира като режисьор с лентата Lady Bird, а този нейн експеримент се оказа изключително успешен – тя получи номинации за „Оскар“ за най-добра режисура и най-добър оригинален сценарий. „Барби“ ще бъде нейният трети филм като режисьор. През 2019 година тя представи и продукцията Little Women, за който също получи номинация за „Оскар“ – за най-добър адаптиран сценарий.

Колкото до Райън Гослинг, през това лято ще можем да го гледаме и в трилъра The Gray Man на режисьорите Антъни и Джо Русо, добре познати на киноманите от блокбъстърите на Marvel. Там той влиза в ролята на наемник на ЦРУ, който се превръща в мишена и е преследван от бившия свой колега с психопатични наклонности Лойд Хансен (в ролята – Крис Евънс).

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.