Soundtrack.bg

Брадли Купър разказа за най-тежкия период от живота си

Брадли Купър се превърна в едно от най-успешните имена в Холивуд. След като изгради изключително силна кариера на актьор, 47-годишният американец влезе и в ролята на режисьор. Неговият първи филм „Роди се звезда“ спечели повече от 436 милиона долара в боксофиса, а освен това бе номиниран и за „Оскар“. Не е никак зле за първи опит на режисьорския стол, нали?

В момента Купър работи по втория си филм – „Маестро“, който ще можем да гледаме през следващата година. Той ще разкаже историята на американския пианист, диригент и композитор Ленърд Бърнстейн. Купър отново ще бъде част и от актьорския състав на филма, а сред продуцентите са Мартин Скорсезе и Стивън Спилбърг.

Не всичко в живота на Брадли Купър обаче е било цветя и рози. В подкаст той разказа, че преди да намери успех в кариерата си, актьорът всъщност е живял доста нещастно. През 2004 година той е бил дотам изпаднал в депресия, подвластен на алкохола и наркотиците, че си спомня една показателна случка. Купър е бил посетен от своя приятел Уил Арнет, като това се е случило в следобедните часове на деня. Арнет забелязал, че актьорът все още не е бил разходил кучетата си, за да могат те да се облекчат – дотолкова е бил вглъбен в нещастието си.

Брадли Купър не винаги е имал лесен живот

„Това, което Уил ми каза… никога няма да го забравя, то промени целия ми живот“, разказа Брадли Купър. „Това бе първият момент, в който осъзнах, че имам сериозни проблеми с дрогата и алкохола“.

Той добави: „Самочувствието ми в този момент бе точно „нула“. Бях напълно изгубен. Бях пристрастен към кокаина“.

Американецът обаче се опитва да мисли философски по въпроса.

„Имах обаче късмет, че това се случи в момент, когато бях само на 29 години. Когато ме избраха за реклама на Wendy, вече смятах, че съм успял. Дори се обадих на баща ми и му се похвалих, че съм в хотелска стая, в която прозорецът се отваря. Когато обаче се преместих в Лос Анджелис, за да снимам Alias, се почуствах сякаш отново съм в гимназията. Не можех да припаря до клубовете, момичетата дори не искаха да ме погледнат… бях толкова депресиран“.

Купър призна, че е намерил истински успех с култовата комедия „Последният ергенски запой“, която го е изстреляла нагоре в кариерата.