Soundtrack.bg
squid game

Netflix потвърди втория сезон на Squid Game

Стрийминг платформата Netflix официално потвърди, че счупилият всякакви рекорди корейски сериал Squid Game е подновен за втори сезон. Не че не го знаехме от известно време насам, но сега вече е някак по-официално.

Сериалът, чиято премиера в платформата бе през миналата година, се превърна в най-гледаното оригинално заглавие в историята на Netflix в рамките на само 12 дни след излизането му.

Вчера две нови публикации в акаунтите в социалните медии на услугата за стрийминг потвърдиха, че шоуто ще получи втори сезон. Първата публикация включваше печално известната кукла от първия епизод, с цифрата 2, мигаща в очите й. „По местата. Приготви се. Зелена светлина“, гласеше надписът. „Играта на калмари продължава.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Втората публикация включва съобщение от режисьора, сценарист и изпълнителен продуцент на шоуто Hwang Dong-hyuk, озаглавено „Идва цял нов кръг“. „Отне 12 години, за да оживее първият сезон на Squid Game през миналата година“, пише той. „Но отне 12 дни, докато Squid Game се превърне в най-популярната поредица на Netflix някога“.

„Като сценарист, режисьор и продуцент на Squid Game, изпращам огромен поздрав към феновете по целия свят. Благодаря ви, че гледате и обичате нашето шоу.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

На този етап знаем, че протагонистът от първия сезон ще се завърне и за следващия. От самия край на сезона видяхме, че той има някои сметки за разчистване и че играта за него ни най-малко не е приключила, въпреки спечелената голяма сума от негова страна.

Често вторите сезони на успешни сериали не достигат нивото на първите. Надяваме се, че този път ще е различно, защото Squid Game действително се превърна в глобален феномен в развлекателната индустрия. Шоуто натрупа милиони фенове по цялото земно кълбо, които биха останали разочаровани, ако не изпитат същите емоции и по време на сезон 2.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.