Soundtrack.bg
Джулия Гарнър

Звезда на Netflix получи ролята на Мадона

Младата актриса Джулия Гарнър ще има страхотната възможност да изиграе поп иконата Мадона в предстоящ биографичен филм. На всичкото отгоре, лентата ще бъде режисирана от самата певица, която ще направи всичко по силите си, за да разкаже възможно най-добре живота си на големия екран.

Избраната за ролята е 28-годишната актриса Джулия Гарнър, която добре познаваме от работата ѝ по проекти на Netflix Тя изгря на сцената с участието си в отличния Ozark, както и в добилия широка популярност Inventing Anna. Variety информира, че Гарнър е получила предложение за работата, като самата тя вече е казала „да“.

Още в края на 2020 година бе обявено, че предстои заснемане на филм за една от най-успешните певици на всички времена. Разбира се, големият въпрос бе кой ще изиграе култовата американка? Актриси като Флорънс Пю („Черната вдовица“) и Алекса Деми („Еуфория“) имаха силно желание да получат ролята, както и певицата Скай Ферейра. В медиите бе съобщено, че целият кастинг е протекъл доста изтощително, включително със сесии с личните хореографи на Мадона и самата Мадона. Имало е и немалко пеене, отново с участието на певицата. Избрана за ролята обаче е била Джулия Гарнър.

Джулия Гарнър в Inventing Anna на Netflix

Сега за Гарнър предстои да се подложи на доста тренировки, за да овладее пеенето и танците на Мадона. Филмът ще бъде направен под шапката на гиганта Universal, а самата Мадона се надява, че зрителите ще могат да научат истината за „нейната невероятна история“. Певицата ще се постарае да разкаже историята си според нейната собствена визия, за което и тя искаше да седне в режисьорския стол.

Все още не знаем кога ще можем да гледаме филма за Мадона. Това е поредната музикална биографична лента напоследък. Вече гледахме филми за артисти като Queen и сър Елтън Джон, като скоро предстои да видим и лентата за живота на Елвис Пресли.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.