Soundtrack.bg

Педро Паскал очаква да има и филм по „Мандалорецът“

Звездата от „Мандалорецът“ Педро Паскал няма съмнение, че в даден момент успешният сериал от света на „Междузвездни войни“ ще се превърне във филм.

Паскал говори по време на традиционното събитие Star Wars Celebration и призна, че според него е „неизбежно“ да има филм по „Мандалорецът“.

Паскал, който играе мандалореца Дин Джарин в сериала, бе попитан кога феновете могат да очакват да видят неговия герой на големия екран. Въпреки че продължава да уточнява, че няма информация дали такъв филм ще се случи, той вярва, че това е неизбежно поради успеха на сериала.

„Не мислите ли, че е неизбежно? Наистина нямам представа, но това би било сбъдната мечта“, каза Паскал. „Не че повече мечти биха могли да се сбъднат. Може би съм се наситил.“

Педро Паскал в „Мандалорецът“

Създаден от Джон Фаврьо, „Мандалорецът“ се превърна в един от най-добрите продукти от „Междузвездни войни“ за последните десет години. Героят на Педро Паскал се появи и в друг от сериалите на Disney+ The Book of Boba Fett, разказващ за култовия ловец на глави, когото познаваме от първата Star Wars трилогия.

Междувременно Паскал призова феновете да очакват доста изненади в третия сезон на „Мандалорецът“, който се очаква в Disney+ през следващата година. Той призна, че няма идея как ще завърши сериалът.

Иначе кариерата на Педро Паскал продължава да се развива повече от добре. Както е известно, той ще влезе в ролята на Джоуъл в сериала по видео играта The Last of Us, като наскоро той се снима и в комедията на Netflix The Bubble, където участва и българката Мария Бакалова.

Колкото до света на „Междузвездни войни“, в момента феновете могат да се насладят на новия сериал, фокусиран върху един от любимите герои на фенбазата – Оби-Уан Кеноби. През следващия месец очакваме и дебюта на стрийминг услугата Disney+ в България. По план платформата трябва да е активна у нас на 14 юни.