Soundtrack.bg

Илон Мъск определи Elden Ring като „най-красивото изкуство на всички времена“

Най-богатият човек в света Илон Мъск отново намекна, че прекарва свободното си време, играейки една от най-грандиозните видео игри за последните години – Elden Ring на японското студио FromSoftware.

Разработена заедно с американския фентъзи автор Джордж Р.Р. Мартин, Elden Ring е поредната „souls“ игра, която успя да плени милиони геймъри в цял свят. И очевидно собственикът на Tesla и SpaceX е един от тях. Макар и да е познат със страстта си към Космоса, явно Мъск умее да оценява и хубавото фентъзи.

В Twitter Мъск публикува кратък, но съдържателен туит, казващ следното: „Elden Ring, изживян в неговата цялост, е най-красивото изкуство, което съм виждал“.

Подобно на повечето туитове, които Илон Мъск пуска в Twitter, съобщението бързо набра популярност и на него отговориха много други фенове на Elden Ring, много от които очаквано се съгласиха с него. Други се запитаха как изобщо е успял да изиграе толкова дълга и трудна игра, докато управлява толкова масивни компании и също така опитва да прекарва време със семейството си. Този въпрос е добър, особено след като много фенове с по-малко натоварени графици все още се опитват да намерят време да видят всичко, което Elden Ring може да предложи.

Elden Ring
Elden Ring – играта, която впечатли най-богатия човек в света

В предишни туитове на Мъск стана ясно, че той играе с герой от клас Mage, като сред предпочитаните от него оръжия е „sword/katana“. Той дори обеща в даден момент да пусне скрийншот на build-а си, за да могат другите фенове на играта да го видят.

Определено можем да сме сигурни, че туитовете на Илон Мъск ще увеличат значително продажбите на Elden Ring в следващите дни и седмици. Вероятно от FromSoftware не са и се надявали на по-добра безплатна реклама за техния продукт. Няма спор обаче, че играта наистина си заслужава. Да – доста е трудна, но това е добре познат детайл при „souls“ игрите.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.