Soundtrack.bg

За първи път: В GTA ще има протагонист, който е жена

Никой практически не знае кога ще можем да се насладим на следващата игра от GTA поредицата, но по всичко изглежда, че за първи път досега ще имаме главен герой, който е от женски пол. Това поне съобщава авторитетното издание Bloomberg, позовавайки се на свои източници от Rockstar.

В статията се посочва, че Rockstar са твърдо решени да се превърнат в „прогресивно и състрадателно работно място“, като тепърва компанията ще предприема стъпки в тази посока. А една от тях ще бъде именно тази.

На този етап знаем, че въпросната жена в GTA 6 ще бъде латино, като ще си партнира с друг главен герой – мъж. Съобщава се, че въпросната двойка ще е силно повлияна от една класическа тематика – известните престъпници Бони и Клайд.

Според материала на Bloomberg, действието в следващата Grand Theft Auto ще се развива в град, който ще представлява версия на Маями. Съобщава се, че вместо да „измъчват“ разработчиците с колосална работа в последния етап на създаване на играта, Rockstar могат да предпочетат друг подход – постепенно да се пускат нови мисии и градове, които да достигат до играчите.

На този етап популярното гейминг студио не дава каквито и да е намеци относно евентуална дата на излизане на GTA 6. Rockstar единствено потвърдиха, че играта се намира „в активна фаза на разработване“. Според специалисти, интервюирани от Bloombeg, новата Grand Theft Auto можем да очакваме най-рано след две години.

Феновете на GTA 5 обаче имат какво да играят. Не толкова отдавна Rockstar ги зарадваха с ново допълнение на играта – The Contract, част от който бе рап звездата Dr. Dre. Легендарният продуцент записа и няколко нови парчета, специално за The Contract.

Когато и следващата GTA да се появи на пазара, няма спор, че това ще бъде едно от гейминг събитията на годината. Това е една от най-успешните поредици в историята и има множество причини за този факт.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.