Soundtrack.bg

Вижте първи тийзър на „Плячка“ – предисторията на „Хищникът“ (ВИДЕО)

Беше представен първият тийзър за предисторията на „Хищникът“ – „Плячка“ (Prey), както и датата на излизане през това това лято.

Режисиран от Дан Трахтенберг (10 Cloverfield Lane), филмът се фокусира върху героинята Нару, която иска да докаже качествата си на воин, но изправяйки се срещу възможно най-могъщия, смъртоносен и непобедим враг – самият Хищник, дошъл на Земята от друга планета, за да ловува човешки същества.

В тийзъра виждаме две момичета, които се крият от Хищника, преди да бъде вдигнат лък и лазерите на извънземните да бъдат насочени на свой ред. Клипът завършва с лек тийзър на чудовщето в гората.

Гледайте тийзъра по-долу:

Няма спор, че „Хищникът“ е един от най-великите екшън франчайзи, поне ще се отнася до първите два филма от него. През 1987 година излиза първата лента с Арнолд Шварценегер в главната роля, като наистина не са много екшън филмите в историята, които могат да му съперничат по качеството. През 1990 година излиза и продължение, но този път със звездата от „Смъртоносно оръжие“ Дани Глоувър в главната роля.

Впоследствие култовият образ на бруталния космически ловец бе представен в множество следващи проекти, но за съжаление, качеството отиде стремително надолу. Последният засега филм излезе през 2018 година, режисиран от Шейн Блек.

Сега оставаме с надежда, че „Плячка“ ще вдигне нивото, сравнено с последните филми. В САЩ той ще бъде наличен в платформата на Hulu, докато в световен мащаб ще може да бъде гледан в Disney+.

Действието в „Плячка“ се развива преди 300 години, а във филма виждаме Хищника да ловува индианци от племето Команчи. Младата Нару обаче е решена да предпази племето си от пришълеца, влагайки цялата си креативност и умения в тази посока. Интересното е, че в ролята на Нару ще видим актриса, която сама по себе си е представител на индианците. Това е красивата Амбър Мидтъндър, която сме гледлаи в сериала Legion и филма The Ice Road.