Soundtrack.bg

Ето го зловещия Жокер на Бари Кион в „Батман“ (ВИДЕО)

Новият филм за Батман постига страхотни резултати в боксофиса, а феновете на Тъмния рицар се обединиха около мнението, че лентата на Мат Рийвс е може би една от най-добрите, които сме виждали до момента. Филмът определено е на много високо ниво и си струва да поздравим както режисьора, така и актьорите за работата, която са свършили.

Днес обаче Warner Bros. ни зарадваха с нещо друго, а именно – кадри с изтрита от филма сцена, в която виждаме супер зловещия Жокер, изигран от ирландския актьор Бари Кион. В тази сцена виждаме как Батман посещава Жокера в лудницата „Аркам“, търсейки от него помощ, с която да разгадае загадките на Гатанката.

Както сами ще видите, Жокер версията на Бари Кион определено изглежда доста стряскащо. Той има много малко участие във филма, но със сигурност ще го видим по-осезаемо по-нататък в новата „Батман“ вселена, създадена от Мат Рийвс. Вижте и самата сцена, която бе пусната днес в социалните мрежи:

Самият Бари Кион сподели, че е изключително щастлив от факта, че вече е част от вселената на Тъмния рицар. В интервю той сподели следното: „Мат Рийвс и Дилън Кларк, особено заедно, се отнесоха наистина страхотно с мен. Да бъда част от света на Батман е нещо огромно. Аз самият съм невероятен фен на филмите. Все още не мога да повярвам, че съм част от всичко това“.

„Батман“ проследява едва втората година, в която Брус Уейн се превръща в Батман и се изправя очи в очи с престъпността в Готъм. Във филма виждаме Тъмния рицар да се изправя срещу някои свои култови врагове като Гатанката, Пингвина и мафиотския бос Кармин Фалконе. Специална е и срещата му със Селина Кайл, по-позната като Жената-котка.

Любопитното е, че самият Бари Кион е част и от вселената на Marvel – големият конкурент на DC. Той играе във „Вечните“, където изпълнява ролята на Друиг.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.