Soundtrack.bg

Създателят на Elden Ring призна, че умира постоянно в играта

Elden Ring е най-новата „Souls“ игра, като спокойно можем да кажем, че доста от геймърите са откачили по нея в настоящия момент. Хайпът около нея бе огромен, а според повече оценки, заглавието на FromSoftware е наистина великолепно.

Разбира се, както всяка друга „Souls“ игра, Elden Ring ще ви накара да умирате отново, отново и отново. Това е една от есенциите на този тип игри, както добре знаем. Те са изключително трудни и е истинско предизвикателство, но и удоволствие да стигнете до самия край.

Създателят на Elden Ring Хидетака Миядзаки призна, че и самият той умира постоянно, играейки Elden Ring. А щом при него е така, то явно и ние не трябва да се притесняваме, когато отново загубим живота си в играта.

Говорейки пред NewYorker, Миядзаки сподели: „Никога не съм чак толкова добър играч. Често ми се случва да умирам. Поради това в работата си се опитвам да отговоря на следния въпрос: „Ако смъртта трябва да бъде нещо повече от белег за провал, как да й придам смисъл? Как да направя смъртта приятна?“

Той се извини на геймърите, които смятат неговите игри за твърде трудни: „Извинявам се на всички, които смятат, че има твърде много за преодоляване в моите игри. Просто искам колкото се може повече играчи да изпитат радостта, която идва от преодоляването на трудностите.“

Междувременно стана ясно, че Elden Ring е най-бързо продаващата се „Souls“ игра до този момент. До този момент рекордът се държеше от Dark Souls 3, но сега най-новото отроче на FromSoftware постигна внушителни успехи на пазара. Участие в създаването на Elden Ring има самият Джордж Р.Р. Мартин, който си партнира с FromSoftware за оформяне на цялата митология около играта и нейния свят. Резултатът е една впечатляваща вселена от митове и тайни, която със сигурност ще ви очарова и ще ви накара да се потопите в този нов свят.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.