Soundtrack.bg

Rockstar официално обяви следващата Grand Theft Auto

Едно от най-големите гейминг студиа в света Rockstar формално обяви, че работи по следващата игра от поредицата Grand Theft Auto. Тя ще бъде шеста поред и от години е очаквана с колосален интерес от страна на геймърите.

Реално беше напълно ясно, че по GTA 6 се работи от доста време насам, но едва сега Rockstar официално го потвърждават с изявление. Това е облекчение за феновете на поредицата, които често се оплакват, че последната засега GTA V рядко получава желаните ъпгрейди от страна на студиото.

В свое изявление Rockstar заявяват: „Мнозина от вас искаха ново попълнение в поредицата Grand Theft Auto. С всеки нов проект, нашата цел е да надскочим това, което вече сме предоставили. Щастливи сме да потвърдим, че се намираме в процес на активна разработка на следващата част от поредицата“.

На този етап Rockstar не дават почти никакви детайли относно следващата GTA, което от своя страна ще даде широко поле за спекулации на геймърите. В същото време от компанията разкриха и друга добра новина, а именно – че режимът GTA Online, както и последната засега GTA V, ще бъдат представени и на последната генерация от конзоли – PlayStation 5 и Xbox Series X/S. Това ще се случи на 15 март. Игрите ще бъдат представени с подобрена графика, технически подобрения и „още много“.

Последната засега GTA V излезе на пазара през 2013 година и продължи супер успешния път на своите предшественици. Наскоро в GTA Online представиха и ново разширение – The Contract, където в една от главните роли виждаме хип-хоп легендата Dr. Dre. Специално за него Dre представи шест нови парчета, към които се включи и друга голяма икона на рап жанра – Eminem.

Феновете на Rockstar се надяват, че студиото работи и по ново съдържание от друга страхотно успешна поредица – Red Dead Redemption, включително съвременен римастър на първата игра. Със сигурност компанията няма да спре да се грижите за своите „златни яйца“

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.