Soundtrack.bg

Андрю Гарфийлд не е сигурен, че някога отново ще играе Спайдър-Мен

Андрю Гарфийл призна, че на този етап не може да отговори на въпроса дали някога отново ще го видим в ролята на Спайдър-Мен.

Изненадващо (или не толкова), в края на миналата година Гарфийлд, заедно с Тоби Макгуайър, се завърнаха сензационно в ролята на Питър Паркър в супер успешния „Спайдър-Мен: Няма път към дома“. Дълго време той отричаше, че ще бъде част от филма, но както очаквахме, Андрю и Гарфийлд се появиха в лентата и се събраха с настоящия Спайдър-Мен Том Холанд.

Това породи желание сред феновете отново в бъдеще да видим Андрю Гарфийлд в ролята на култовия герой на Marvel. Подобна идея дори сподели Том Холанд, който каза, че с радост отново би гледал своя колега като Спайдър-Мен.

Давайки интервю пред Variety, 38-годишният актьор призна, че на този етап няма представа дали някога отново ще сложи костюма на Спайди. „Нямам планове, това е истината“.

Той се пошегува, че „до края на живота му всички ще го наричат лъжец“, визирайки множеството интервюта, в които той отрече, че ще участва в последния „Спайдър-Мен“.

В момента кариерата на Андрю Гарфийлд се развива добре, тъй като за втори път в кариерата си той е номиниран за „Оскар“. Американецът ще се бори за статуетката в категорията за най-добра водеща мъжка роля заради участието си в лентата Tick, Tick… Boom! на Лин-Мануел Миранда. Гарфийлд се бори за своя първи „Оскар“, като преди това той бе получил и номинация за ролята си Hacksaw Ridge на режисьора Мел Гибсън.

Същевременно ТУК можете да видите финалния трейлър на друг филм с герой на Marvel, а именно – „Морбиус“ на Даниел Еспиноза. В ролята на учения д-р Майкъл Морбиус, превърнал се във вампир, ще видим носителя на „Оскар“ Джаред Лето. Това е още едно попълнение към Спайдър-Мен вселената на Sony, която ще продължи да се разраства с бързи темпове в следващите години.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.