Soundtrack.bg

Финална загрявка за „Морбиус“ с финалния му трейлър (ВИДЕО)

Остава съвсем малко до премиерата на новия филм за супергерои „Морбиус“ с носителя на „Оскар“ Джаред Лето в главната роля. Лентата ще дебютира на големите екрани на 1 април, а сега можем да видим финален нейн трейлър, представен от Sony.

Тук Джаред Лето влиза в ролята на антигероя на Marvel д-р Майкъл Морбиус, който страда от рядко и терминално заболяване на кръвта. В опит да спаси живота си, д-р Морбиус прави опасен експеримент с ДНК на прилеп, който го превръща във вампир. В комиксите първоначално той е враг на Спайдър-Мен и Блейд, но впоследствие се превръща в антигерой, който преследва плячка от криминалните среди.

Режисьор на „Морбиус“ е Даниел Еспиноза, а освен Джаред Лето ще видим още Майкъл Кийтън, Мат Смит, Джаред Харис, Тайрийз Гибсън, Адрия Архона и други. Вижте и финалния трейлър на продукцията:

За своята роля Джаред Лето казва: „Морбиус е доста сложен персонаж. Той е някой, който има много конфликт в своя живот. Роден е с ужасяващо заболяване, но същевременно е много надарен човек. Когато е млад, той развива огромен интерес към науката и медицината, като посвещава живота си в това да открие лекарство за болестта си. В един момент обаче адът се отприщва“.

Режисьорът Даниел Еспиноза пък вярва, че Лето е просто идеален за ролята на Морбиус. „Джаред Лето е единственият актьор, който наистина можеше да изиграе Морбиус. Това не е решено от наша страна, това просто бе писано да се случи.

Любопитно е, че по този начин Джаред Лето става един от актьорите, изиграли както герой на Marvel, така и на големия му конкурент DC. Както знаем, той бе избран да изиграе Жокера в „Отряд самоубийци“, но филмът не пожъна очаквания успех.

„Морбиус“ е ново попълнение в Marvel кино вселената на Sony. През 2023 година трябва да видим и филм за Крейвън Ловеца, като същевременно компанията работи по множество други проекти, свързани с персонажи на Marvel, чийто права за филми Sony притежава.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.