Soundtrack.bg

Джейсън Момоа влиза в „Бързи и яростни“

Звездата от „Аквамен“ и „Игра на тронове“ Джейсън Момоа е поредното голямо име, което става част от екшън франчайза „Бързи и яростни“. Изданието The Hollywood Reporter съобщава, че Момоа е във финални преговори за участие в предстоящия десети филм от поредицата.

На този етап знаем, че Джейсън Момоа ще бъде един от злодеите във филма, което ще е известно разнообразие, имайки факта, че в повечето случаи го виждаме като позитивен персонаж. Така той ще се присъедини към имена като Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Лудакрис и Чарлийз Терон, които са титуляри във франчайза.

Сценарият на „Бързи и яростни“ 10 все още се пази в тайна и не знаем много по този въпрос. Очакваме обаче още от същото – скъпи и бързи коли, впечатляващи каскади, много екшън и всичко останало, което представлява тази поредица.

В последно време Вин Дизел се опитва да върне на борда друга голяма екшън звезда – Дуейн Джонсън, но последният отказва да го направи заради враждата между двамата. Сега обаче феновете определено нямат търпение да видят бойна сцена между Вин Дизел и Джейсън Момоа – нещо, което със сигурност ще си заслужава да проследим на голям екран.

Да се привличат големи звезди за отделните филми вече е традиция за „Бързи и яростни“. В деветия филм например видяхме участие на кечиста Джон Сина, чиято актьорска кариера също върви стремглаво нагоре в последно време. Той се превърна в любимец на комиксовите фенове благодарение на ролята си на Миротвореца в „Самоубийственият отряд“. Остава да видим дали Джон Сина няма да бъде част и от следващия „Бързи и яростни“, което не е изключено като възможност.

Режисьор на следващия „Бързи и яростни“ ще бъде Джъстин Лин, който бе на режисьорския стол и за деветия филм. Напомняме ви, че екшън франчайзът дебютира на голям екран преди повече от 20 години и навярно никой не вярваше, че ще се превърне в толкова голям продукт в световното кино.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.