Soundtrack.bg

Джейсън Момоа се присъединява към филма за Minecraft

Екшън звездата Джейсън Момоа е в напреднали преговори да играе в предстоящия филм, базиран върху популярната гейминг поредица Minecraft.

Актьорът от „Аквамен“ се очаква да бъде едно от лицата на амбициозния проект, създаден от корпорацията Warner Bros.

На този етап знаем, че режисьор на Minecraft ще бъде Джаред Хес, когото познаваме от комедийната класика Napoleon Dynamite от 2004 година. Един от продуцентите на шедьовъра „Дюн“ Рой Лий ще бъде сред продуцентите и на този проект.

Minecraft е една от най-успешните видео игри на всички времена. Заглавието бе представено на публиката през 2011 година и се превърна в истинска мания, най-вече сред децата, но и сред много възрастни. Само за две години играта достигна до 100 милиона активни потребители в цял свят.

Вече няколко години Warner Bros. разработват предстоящия филм за Minecraft. Имаше слухове, че Шон Леви или Роб МакЕлхени могат да бъдат ангажирани като режисьори, но в крайна сметка задачата бе поета от Джаред Хес, както посочихме малко по-рано.

Иначе ангажиментите за Джейсън Момоа не спират. Той работи и върху екшън комедия, където негов партньор ще бъде друга голяма екшън звезда в момента, включително от комиксови филми – Дейв Баутиста. Двамата разработват филм в духа на „Смъртоносно оръжие“, където ще бъдат партньори ченгета.

В едно от интервютата си Момоа разкри, че Баутиста му е писал съобщение, в което го е увещавал да направят подобен филм. Впоследствие Момоа се е съгласил и така е дадено начало на този проект. Двамата се познават и от ролите си в един и същи филм, а именно – „Дюн“ на режисьора Дени Вилньов.

Иначе феновете на DC отново ще могат да видят екшън звездата в ролята на Аквамен. Това обаче ще се случи през следващата година, когато се очаква продължението на филма от 2018 година. Там Момоа отново ще бъде Артър Къри, известен още като Аквамен. Знае се също така, че той ще участва и в следващия епизод на „Бързи и яростни“.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.