Soundtrack.bg

Шон Пен се радва, че е стар и няма да живее дълго в този свят

Холивудската звезда Шон Пен е вече на 61 години и осъзнава, че вероятно не му остава още чак толкова време, макар и все още да не е в дълбока старост. Актьорът обаче призна, че от друга страна се радва, че вече е възрастен – просто защото не иска да живее в свят, подобен на този.

Пен даде емоционално интервю за изданието Toronto Sun, в което разкри, че никак не харесва посоката, в която е тръгнал светът.

„Честно казано, малко съм разочарован от нашия свят. Щастлив съм, че вече съм стар и няма да ми се налага да се оправям с всичко това, което се случва“.

Можем да предположим, че коментарите на Шон Пен са породени от т.нар. „кенсъл култура“, която вече взе някои доста известни жертви в актьорската гилдия, сред които Кевин Спейси и Крис Нот.

В своето интервю Шон Пен добави: „Прекалено много ни пука за това, в което ще бъдем обвинени от хора, които искат да бъдат справедливи, защото могат да получат бърза печалба. В същото време обаче тези хора са лицемери, защото осъждат всичко това, но не се тревожат за факта, че деца биват бомбардирани в Йемен, защото това няма да им позволи да влизат веднага в клуба“.

Шон Пен никога не се е страхувал да споделя вижданията си. През миналото лято той отказа да продължи снимките на филма Gaslit, докато всеки един член на снимачния екип не бъде ваксиниран срещу COVID-19. Той публично осъди и движението #MeToo, което, поне според него, разделя ненужно мъжете и жените.

Пен продължава и своята актьорска кариера. За последно той се снима във филма Flag Day – драма, базирана върху мемоарите на Дженифър Фогел от 2004 година. Историята разказва за харизматичния баща на Дженифър Фогел, който е бил известен банков обирджия и измамник. В този филм Шон Пен участва заедно със собствената си дъщеря Дилън.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.