Soundtrack.bg

Най-вероятно ще има нова игра от вселената на Uncharted

Uncharted 4 бе обявена като последната част от историята на Нейтън Дрейк, но случаят може да не е точно такъв. За това намекна креативният директор на поредицата Шон Ескайг, който даде интервю пред гейминг медията GamesRadar.

Както добре знаем, студиото Naughty Dog обяви Uncharted 4 като епилог на величествената история на търсача на съкровища Нейтън Дрейк. Играта бе последвана от DLC-то The Last Legacy, в което обаче Нейтън Дрейк нямаше никакво участие.

Шон Ескайг обаче призна, че на Naughty Dog им е наистина трудно да се разделят с Uncharted – една от най-успешните и качествени поредици в историята на гейминг индустрията.

Той довери следното: „Със сигурност можем да кажем, че никога не трябва да казваш „никога“. Uncharted е франчайз, който наистина обичаме. Това е свят от който искаме да видим повече. Със сигурност мога да кажа това“.

Не е изключено Uncharted да продължи като поредица, но не с участието на Нейтън Дрейк, а с други протагонисти. Същевременно не е невъзможно и Дрейк да излезе от пенсия, за да се отправи на поне още едно приключение в търсене на древни артефакти.

Иначе Naughty Dog продължава да издава римастъри на досегашните игри от поредицата. Утре за PS5 ще излезе колекцията Uncharted: Legacy of Thieves, която ще ни даде възможност да изиграем Uncharted 4 и Uncharted: The Lost Legacy с подобрена графика.

През февруари пък ще можем да гледаме първия досега филм по Uncharted на кино екраните. В ролята на младия Нейтън Дрейк ще видим звездата от „Спайдър-Мен“ Том Холанд, докато в обувките на Съли ще влезе ветеранът Марк Уолбърг. Антонио Бандерас също е част от проекта и ще изиграе основният антагонист, който се изправя срещу Нейт и Съли в търсене на съкровище с огромна стойност. Режисьор на филма е Рубен Флейшър, а проектът най-сетне се осъществява след продължително „ходене по мъките“ и множество смени на режисьорите.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.