Soundtrack.bg

За последен път гледаме Бен Афлек като Батман

Участието на Бен Афлек в предстоящия филм на DC „Светкавицата“ ще бъде негово последно в ролята на Батман. Това потвърди самият той.

В интервю пред The Herald Sun Афлек призна, че „това е поставило един наистина задоволителен край на цялото му изживяване“ в ролята на Тъмния рицар. Той допълни, че в „Светкавицата“ ще видим „вероятно любимите му сцени като Батман“, които някога е снимал.

„Никога не съм казвал това до този момент, но вероятно любимите ми сцени като Батман, които някога съм снимал, са именно в „Светкавицата“, обясни той, допълвайки: „Надявам се, че те ще запазят интегритета на това, което направихме на снимачната площадка, защото мисля, че се получи наистина страхотно. Да, може би и различно, но не по начин, който не съответства на персонажите“.

Той все пак не е сигурен, че всичките страхотни сцени ще попаднат във филма, тъй като винаги има опасност да бъдат изрязани. „Кой знае? Може би ще вземат решение, че не им вършат работа, макар и да бяхме истински доволни след заснемането им“.

Режисиран от Анди Мускиети, „Светкавицата“ ще върне на голям екран и друг от предишните „Батман“-и – Майкъл Кийтън. Езра Милър отново ще бъде Светкавицата, а сред останалите актьори в проекта са Рон Ливингстън, Киърси Клемънс, Майкъл Шанън, Саша Кол и други.

Иначе Бен Афлек призна, че заснемането на „Лигата на справедливостта“ (2017) е било неговото най-неприятно изживяване в кариерата му. Филмът така и не постигна очаквания успех, а американският актьор призна, че множество фактори са направили присъствието му на снимачната площадка не особено плодотворно.

„Това бе неприятно изживяване, тъй като множество неща се случиха по едно и също време – проблемите в личния ми живот, разводът ми, трагедията на режисьора Зак Снайдър (една от дъщерите на Снайдър се самоуби, бел. ред.), последвалото повторно заснемане на сцени и т.н. Просто беше ужасно. Това бе моментът, в който си казах, че повече няма да бъда Батман“.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.