Soundtrack.bg

Коледно ни зарадваха с нов трейлър на Uncharted (ВИДЕО)

Феновете на гейминга, а и не само, очакват с огромно нетърпение първия филм, вдъхновен от култовата поредица Uncharted – едни от най-успешните и качествени видео игри на всички времена. В ролята на приключенеца Нейтън Дрейк виждаме самия Спайдър-Мен Том Холанд, докато във верния му спътник и ментор Съливан ще се превъплъти добре познатият Марк Уолбърг.

Ролята на злодея е отредена на холивудския класик Антонио Бандерас, а дали той ще бъде качествен такъв, само времето ще покаже.

Тези дни, докато празнуваме Коледа, Sony тихомълком ни зарадваха и с втори пълен трейлър на продукцията. Тук за първи път виждаме Съливан с иконичния му мустак, който познаваме от видео игрите. В първия трейлър тази класическа визия не бе налице при него. Разбира се, виждаме още немалка доза от приключенията, които Нейтън и Съли ще имат, търсейки някои от най-ценните забравени съкровища в историята на човечеството.

Uncharted ще бъде нещо като начало на историята на Нейтън Дрейк. Том Холанд влиза в една наистина ранна версия на търсача на съкровища. Виждаме как Съли го открива, докато Нейт работи като барман, като впоследствие двамата бързо разбират, че пътят им занапред е общ – да търсят ценни артефакти в най-затънтените кътчета на планетата. Също както в игрите на студиото Naughty Dog.

Режисьор на Uncharted е Робърт Флейшър, когото познаваме от касови продукции като „Зомбиленд“ и „Венъм“. Освен Том Холанд, Марк Уолбърг и Антонио Бандерас, във филма ще видим още София Али, Тати Габриел и други.

Идеята за филм по Uncharted датира от повече от десет години насам. Феновете се шегуваха, че този проект може би е „прокълнат“, защото редица пъти всичко стартираше отначало, а режисьорите се сменяха един след друг. В същото време феновете на игрите очакват нов епизод от приключенията на Нейтън Дрейк, въпреки слуховете, че поредицата най-вероятно ще приключи след последната Uncharted 4. Както обаче се казва, надеждата умира последна.