Soundtrack.bg

Вижте първи трейлър на сериала за Томи Лий и Памела Андерсън (ВИДЕО)

Стрийминг платформата Hulu разпространи първи трейлър на Pam & Tommy – чисто нов сериал, който ще ни разкаже историята около Памела Андерсън, Томи Лий и просволутото им домашно порно, станало обществено достояние през 90-те години на миналия век.

В главните роли виждаме Лили Джеймс и Себастиан Стан, които пресъздават образите на една от най-култовите светски двойки в края на 20-и век. Премиерата на сериала се очаква на 2 февруари, като сме напълно сигурни, че ще видим доста пикантни сцени.

В основата на Pam & Tommy е шумният скандал, който двамата предизвикват в обществото, след като техен личен запис се озовава в чужди ръце. Разбира се, основният проблем в случая са кадрите, на които двамата правят секс. Както можете да се досетите, по това време интернет и светът като цяло са били доста различни, а подобни случаи са били истинска рядкост. Особено когато става дума за звезди от ранга на най-актуалната актриса в света и барабаниста на Motley Crue.

Сериалът ще бъде в осем серии, а режисьор е Крейг Гилеспи, познат от работата си по чудесния „Аз, Тоня“. Един от продуцентите е добре известният актьор Сет Роугън, който и участва в продукцията.

В трейлъра виждаме как касетката с личния запис на Томи и Памела е открадната, а впоследствие, разбира се – срещу пари, се оказва в ръцете на пресата. „Чувствам се така, сякаш виждаме нещо, което не би трябвало да виждаме“, казва героят на Ник Офърман.

Историята на Памела Андерсън и Томи Лий със сигурност е интересна. Двамата се запознават по време на новогодишно парти, а искрите пламват от първата секунда, в която двамата се виждат. Пам и Томи сключват брак едва 96 часа след запознанството си. До развод се стига само три години по-късно, както често се случва при подобен тип връзки. Двамата имат две деца, но връзката им е доминирана от домашно насилие, което дори вкарва Томи в затвора за определен период от време.