Soundtrack.bg
Squid Game

Потвърдено: Ще има втори сезон на Squid Game

За радост на огромното количество фенове, хитовият корейски сериал на Netflix Squid Game ще има втори сезон. Това потвърди лично създателят на шоуто Хуанг Донг-хюк по време на събитие в Лос Анджелис.

Донг-хюк участва на специално събитие, посветено на невероятно успешния първи сезон, като той зарадва феновете, че вече се планира втория сезон на сериала. Ако сте гледали Squid Game, то вероятно вече сте видели, че първият сезон на Squid Game приключи по начин, който по един идеален начин проправя път за следващ такъв.

В Ел Ей Хуанг Донг-хюк заяви следното: „Имаше толкова много натиск, любов и искане от страна на феновете за втори сезон. Чувствам, че не ни оставихте никакъв избор в това отношение!“

Той добави: „Мога да кажа, че наистина ще има втори сезон на Squid Game. Всичко вече се върти в главата ми. В момента планирам целия този процес. Мисля обаче, че все още е твърде рано да кажа кога и как това ще се случи“.

Spoiler alert! Първият сезон на Squid Game приключи в момента, в който Сон Ги-хун, спечелил голямата награда в играта на калмари, отказа да се качи на самолета за Европа, за да се види с дъщеря си. Вместо това, той се записа за ново участие в смъртоносната игра, изгубил всякаква посока в живота си след преживяното до момента.

Хуанг Донг-хюк потвърди, че Сон Ги-хун ще се завърне във втория сезон на шоуто, както и можеше да се очаква. „Обещавам ви, че той ще направи нещо за света“, обеща Донг-хюк.

Ще бъде интересно как Сон Ги-хун ще подходи към евентуално ново участие в играта на калмари, имайки предвид, че веднъж вече е бил там и дори е успял да спечели състезанието.

Иначе Squid Game се превърна в един от най-обичаните сериали в каталога на Netflix, което се потвърждава и от цифрите. Някои биха казали, че би било добре шоуто да приключи в момент, в който е на върха, но явно нещата ще са по-различни.