Soundtrack.bg

Зарадваха ни с тийзър на сезон 4 на Stranger Things

Хорър сериалът Stranger Things остава една от най-важните и успешни оригинални продукции в каталога на стрийминг платформата Netflix. През следващата година ще можем да се насладим на четвърти сезон на продукцията, а от Netflix вече ни зарадваха и с тийзър на това, което ще видим.

В основата на краткия тийзър е Илевън (Мили Боби Браун), която всячески се опитва да се адаптира към живота на гимназист в Калифорния. Тя буквално брои дните до пролетната ваканция, когато ще може да се събере с гаджето си Майк (Фин Улфхард), за да имат двамата „най-яката ваканция на всички времена“.

В писмото си до Майк Илевън казва, че е успяла да си създаде множество приятелства в Калифорния, но от кадрите виждаме, че това далеч не е така. Тя дори е уцелена в лицето със спитбол, което потвърждава, че надареното със свръхестествени способности момиче по-скоро води живот на аутсайдер.

Ето и въпросния тийзър на сезон 4 на Stranger Things:

Скоро след това обаче става наистина интересно.

Тийзърът ни показва няколко напрегнати екшън сцени, от които става ясно, че любимите ни герои отново ще имат работа за вършене. Виждаме стрелби с огнестрелни оръжия, автомобилни преследвания, експлозии и дори присъствието на хеликоптер. Нямаме търпение да научим и какво точно се случва с Хопър (Дейвид Харбър), който, както добре знаем, беше отвлечен от руснаците в края на миналия сезон.

В едно от интервютата си Фин Улфхард бе казал, че предстоящият четвърти сезон на Stranger Things ще бъде „най-мрачният досега“, което определено е смело обещание, имайки предвид всичко видяно досега. От друга страна Шон Леви, изпълнителен продуцент на проекта, бе намекнал, че сезон пет би могъл да бъде финалът на шоуто. Очаква се обаче поне един спиноф сериал да бъде създаден във вселената на Stranger Things, което ще задоволи глада на публиката за възможно най-много съдържание.

Сезон 4 на Stranger Things се очаква през следващата година.