Soundtrack.bg
Limp Bizkit

Новият албум на Limp Bizkit излиза този уикенд

Ню метъл иконите Limp Bizkit се бяха отдали на сериозна почивка, продължила немалко време, но ето че сега Фред Дърст и компания са готови отново да ни разтърсят с малко нова музика. Самите те потвърдиха, че новият албум на бандата Still Sucks ще излезе на пазара навръх Хелоуин – 31 октомври. Или иначе казано – идната неделя.

Самият Фред Дърст потвърди мовината с пост в социалната мрежа Instagram. Там фронтменът на групата показа обложката на албума и обяви датата за излизането му. Така американската банда ще отбележи завръщане след десет изминали години от последния им студиен проект – Gold Cobra от 2011 година.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fred Durst (@freddurst)

Limp Bizkit вече представиха и първи сингъл от Still Sucks.

Това е парчето „Dad Vibes“, което Bizkit за първи път представиха по време на участие на живо пред феновете на групата. Самият Фред Дърст демонстрира и екстравагантна нова визия, която бързо се превърна във водеща тема из музикалните медии.

Това е първият нов материал на Limp Bizkit от 2014 година насам, когато те пуснаха трака „Endless Slaughter“. През следващите седем години обаче явно нещо се случи, защото така и не чухме нищо ново от ню метъл ветераните. По първоначални планове Bizkit трябваше да издадат албум на име Stampede of the Disco Elephants, но нищо такова не се случи. Остава да видим дали групата ще включи нещо от този записан материал в новия Still Sucks или те ще заложат на изцяло нови неща.

Китаристът на групата Уес Борланд разкри, че голямата пауза в творчеството на Limp Bizkit до голяма степен се е дължала на фронтмена Фред Дърст, който е имал сериозни претенции по отношение на собствените си вокали.

В подкаст Уес Борланд разкри: „През последните десет години се опитвахме да завършим албум, бих казал – около общо седем пъти, свирейки в различни студиа.“

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.